Inloggen BHV bedrijven

Informatie   

 

Veel gestelde vragen

FAQ (Frequent Asked Questions) over BHV E-Training uiteraard met antwoorden.

 

Veel gestelde vragen

1.
Moet ik de training in n sessie afmaken of kan ik er meerdere dagen over doen?
 U mag er meerdere dagen over doen. U moet wel elk hoofdstuk afsluiten door de vragen te beantwoorden. Doet u dit niet dan moet u de volgende keer weer met dat hoofdstuk beginnen.
2.
Hoeveel dagen heb ik de tijd om de training te volgen?
 In uw uitnodiging staat een einddatum en een praktijkdatum. Vr de einddatum moet u de gehele training hebben doorlopen en de vragen met goed gevolg hebben afgesloten. Lukt dit, om welke reden dan ook niet, neem dan contact op met uw cursuscordinator.
3.
Heb ik speciale computerkennis nodig om de training te volgen?
 Iedereen die zijn/haar emailadres en wachtwoord kan intypen kan de training volgen. Dit is ook het enige wat u in hoeft te typen. De rest van de training volgt u met minimaal muisgebruik.
4.
Heb ik speciale software of een aangepaste computer nodig voor deze training?
 De training draait op vrijwel iedere computer met een internet aansluiting. De software is getest op de meest gangbare internetbrowsers zoals Microsoft IE9 en 10, Mozilla Firefox, Opera en Apple. Sommige Android tablets willen helaas de instructiefilms niet afspelen.
5.
Kan ik op verschillende lokaties, bijvoorbeeld thuis en op het werk, de training volgen?
 U kunt op iedere willekeurige lokatie inloggen met uw emailadres en uw wachtwoord om daar uw training te volgen. Ook als u al aan de training op een andere computer begonnen bent.
6.
Is het erg dat ik langer dan de aangegeven tijd over de training doe?
 De aangegeven tijd is een geschatte tijdsduur uit ervaring van andere cursisten. U mag er zolang over doen als u wilt mits u voor de opgegeven einddatum klaar bent.
7.
Krijg ik een certificaat aan het eind van de training?
 U kunt het eindresultaat zelf afdrukken maar heeft dit niet nodig voor uw praktijktraining. De organisatie waar u uw praktijktraining volgt ontvangt automatisch uw resultaten. Na het volgen van de praktijktraining krijgt u uw certificaat toegestuurd.
8.
Wat is mijn voordeel van trainen op de computer ten opzichte van klassikaal les?
 U bent voor de basistraining ongeveer 2 tot 2,5 uur bezig terwijl de klassikale theorielessen de gehele dag duren. Alle onderwerpen komen aan bod en u wordt hierop getest. Lukt dit niet in een keer dan kunt u in alle rust (thuis of op het werk) blijven oefenen totdat u de stof onder de knie heeft.
Tijdens een klassikale les gaat de cursusleider vaak vlot door de gehele lesstof en blijft hangen bij sommige onderdelen naar aanleiding van vragen van cursisten. U mist hierdoor andere onderdelen of u kunt de lesstof niet goed onthouden door afleiding van uw collega cursisten.
9.
Kan ik zien hoever ik ben tijdens de training?
 U kunt na ieder hoofdstuk zien hoever u bent en wat u nog moet volgen. Tevens ziet u hier het resultaat van de reeds gevolgde hoofdstukken.
10.
Waar kan ik een BHV E-Traning volgen?
 Onze relaties werken allemaal met BHV E-Training. Natuurlijk staan wij open om een relatie aan te gaan met uw eigen BHV opleidingscentrum. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via de contactpagina of klik hier om direct uw gegevens in te vullen